Werken bij Signicat

Vind de baan die bij je past en solliciteer vandaag nog.

Over Signicat

In het centrum van Rotterdam is Signicat elke dag bezig met vraagstukken omtrent digitale identiteit.

Hoe houd je die veilig maar toch laagdrempelig in gebruik? Als je wilt inloggen bij je zorgverzekeraar wil je dat snel en makkelijk kunnen doen. Maar je wilt ook dat al je data veilig blijft. Hoe gevoeliger de informatie, hoe belangrijker het is om de veiligheid te kunnen garanderen.

Worden inlogprocedures te complex gemaakt, dan haken gebruikers sneller af.

De ontwikkelingen op dit gebied gaan snel en Signicat groeit hard mee. Daarom zijn wij op zoek naar versterking. Help jij ons mee?

Signicat als werkgever

Wij geloven dat als je goed zorgt voor je werknemers zij ook zullen zorgen voor een goed product. Dat is één van de redenen waarom we elke dag vers fruit en salades serveren.

Om je weer op te laden voor de volgende uitdaging krijg je 25 vakantiedagen en elk jaar wat leuke uitstapjes met je collega’s. Ook wordt elke vrijdag de week afgesloten met een gezellige vrijdagmiddagborrel en goed gevulde koelkast.

De sfeer op de werkvloer is informeel en we blijven continu met elkaar in gesprek over de manier van werken. Dus ook jouw input kan al van toegevoegde waarde zijn vanaf het moment dat je binnenstapt. Bij Signicat staan de mensen voorop!

De drive om continu te ontwikkelen en te werken met de meest innovatieve technologieën helpt Signicat steeds vooruit. Als je bij ons komt werken zul je worden uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Creatieve oplossingen bedenken om jezelf en onze klanten te verrassen met nieuwe toepassingen.

Kom werken bij Signicat, help ons de volgende stap te zetten en wij zorgen voor jou.

Onze Missie

¨Wij verbinden mensen en organisaties op een veilige en eenvoudige manier.¨

Vacatures bij Signicat

Neem contact op

Heb je vragen over een van onze vacatures of over werken bij Signicat? Neem contact met ons op via apply@signicat.com of per telefoon op +31 88-012 02 20.
Geen vacature gezien die bij jou aansluit maar denk je toch dat je een waardevolle toevoeging kunt zijn voor ons team? Stuur dan je CV en motivatie naar apply@signicat.com. Onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op.