Signicat Sign Portal: veilig, gemakkelijk en snel elektronisch ondertekenen

Start vandaag nog met het genereren van geavanceerde elektronische handtekeningen door middel van geverifieerde elektronische identiteiten (eID’s) zoals  iDIN, Itsme en eHerkenning.

Zet uw klant centraal en elimineer papieren processen.

Geen integratie of configuratie vereist: ga binnen 1 minuut aan de slag!

Signicat biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee u contracten, overeenkomsten en andere belangrijke documenten veilig en snel kunt ondertekenen. De elektronische handtekeningen worden automatisch geverifieerd aan de hand van eID’s (bijvoorbeeld eHerkenning, iDIN en itsme), zodat u zeker weet wie het document heeft ondertekend.
Ervaar het gemak zelf en probeer de Signicat Sign Portal gratis uit!

Ga direct aan de slag

Neem de portal binnen 1 minuut in gebruik. Geen installatie of integraties vereist.

Sterke beveiliging

Een gebruiksvriendelijke oplossing die tegelijkertijd het hoogst niveau van gegevensbeveiliging garandeert.

Juridisch bindend

Juridisch bindende elektronische handtekeningen (AES/QES conform eIDAS richtlijnen) met ruim 30 Europese eID’s en eenmalige wachtwoorden via sms.

Eenvoudig ondertekenen

Eenvoudige oplossing voor geavanceerde elektronische handtekeningen.

Snelle configuratie

Starten met het Signicat Sign Portal is zéér eenvoudig: u hoeft geen software te installeren en er zijn ook geen integraties nodig. Creëer een account, kies de gewenste abonnementsvorm en u kunt meteen aan de slag met het elektronisch ondertekenen van documenten.

Juridisch bindende handtekeningen

Het Signicat Sign Portal verifieert de identiteit van de ondertekenaar via eID’s, zoals iDIN in Nederland en itsme in België. Hierdoor weet u precies wie het document heeft ondertekend en wanneer dat is gebeurd. Op deze manier is het mogelijk om zelfs de meest belangrijke en vertrouwelijke documenten veilig digitaal te laten ondertekenen conform officiële Europese eIDAS-richtlijnen (SES/AES/QES).

Veiligheid en naleving van de AVG

Het portaal heeft een configureerbaar beleid inzake het bewaren van gegevens. Dit betekent dat gegevens automatisch na een bepaalde tijd of ad hoc op verzoek van de klant kunnen worden verwijderd. Er wordt slechts een minimale set persoonsgegevens gebruikt in logbestanden, die tevens periodiek worden verwijderd. Ook beveiligde overdracht van ondertekende documenten naar de ontvangers/ondertekenaars is mogelijk. Signicat treedt op als verwerker van persoonsgegevens aan de hand van een verwerkersovereenkomst, zoals voorgeschreven vanuit AVG wet- en regelgeving.

De belangrijkste kenmerken van Signicat Sign Portal:

Cloudoplossing

Configureerbaar beleid inzake het bewaren van gegevens

Ondersteunt geavanceerde en gekwalificeerde elektronische handtekeningen (AES/QES) conform de eIDAS-verordening

Minimale set persoonsgegevens benodigd

Stel automatische herinneringen in

Identiteitsverificatie buiten de landsgrenzen met 30+ eID’s