Digital Identity Hub

20+ eID’s, 7+ registeropzoekingen, meerdere social logins en een reeks verificatiemethoden.

Verificatie- en authenticatieoplossingen

De Digital Identity Hub verifieert identiteiten via meer dan 20 elektronische ID’s (eID’s), een groot aantal social logins en register-lookups en diverse andere methoden zoals het scannen van documenten, gezichtsherkenning en live videodetectie.

Met de Signicat Identity Hub krijgt u via één API krijgt toegang tot al deze authenticatiemethoden. Daarnaast is de oplossing eenvoudig uit te breiden: derde partijen kunnen snel nieuwe methoden toevoegen via onze API’s.

Vele verificatiemethoden

We willen dat u zekerheid heeft over de identiteit van uw klanten. Op verschillende manieren controleren we of een persoon is wie hij of zij claimt te zijn.

Een evoluerende oplossing

Signicat voegt continu nieuwe methoden en functionaliteiten toe zodat u altijd gebruik kunt maken van de meest geavanceerde oplossing op de markt.

Ruime selectie aan eID's

De Digital Identity Hub is gekoppeld aan meer dan 20 eID‘s.
eID’s geven u zekerheid over de identiteit van uw klanten. Maar eID’s bieden meer dan online authenticatie. Ze zorgen er ook voor dat mensen elektronische documenten kunnen ondertekenen met een juridisch bindende digitale handtekening.

Digitaal Paspoort biedt een online identiteit voor gebruikers, waarbij de nadruk op privacy ligt. Het is een persoonsgebonden identiteitsmiddel waarmee natuurlijke personen zich kunnen identificeren zonder gebruikersnaam of wachtwoord. Organisaties wijzen hun eigen portaalbeheerder aan die volledig zelfstandig nieuwe digitale paspoorten kan aanvragen en intrekken. Zo hebben bedrijven de volledige controle over wie toegang heeft…

Een Europees alternatief voor social accounts zoals Facebook en Google, ontwikkeld door partijen in de internetindustrie en gebaseerd op de systemen voor domeinnamen en e-mail. Verschillende grote domeinnaam-registries en -registrars ondersteunen dit initiatief, waaronder Nominet (UK), DENIC (DE) en GoDaddy.  Gebruikers kunnen een ID4me Identity aanvragen bij een internetprovider, zoals InternetX en 1&1 IONOS. Deze…

IRMA – I Reveal My Attributes – is een identiteitsplatform voor zowel authenticatie als ondertekening. Met IRMA laten gebruikers alleen die dingen van zichzelf zien die nodig zijn en die ze ook zelf willen onthullen. Daarmee biedt IRMA een veilig maar eenvoudig middel voor inloggen bij gemeenten en onderwijsinstellingen, maar ook bij webshops. De gebruiker…

De advocatenpas is een persoonsgebonden pas waarmee u als advocaat of gemachtigden kunnen inloggen op beveiligde online applicaties. Denk hierbij aan de NOvA, de Raad voor rechtspraak. Als pas is deze voor advocaten te gebruiken als toegangspas tot gevangenissen en rechtbanken. Het is van groot belang om zorgvuldig met deze pas om te gaan. Zowel…

Social logins

Social logins zijn een effectieve manier om de drempel voor nieuwe klanten te verlagen. Zij kunnen namelijk inloggen met hun bestaande profielen en hoeven geen nieuw account aan te maken. Signicat ondersteunt momenteel inloggen via Facebook, LinkedIn, Google, Windows Live, Amazon en PayPal.

Heeft u een andere social login nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Social logins

Register lookups

Signicat ondersteunt een aantal registeropzoekingen. Hiermee kunt u informatie verifiëren die de gebruiker aanlevert, of aanvullende informatie aanbieden aan zowel gebruikers als organisaties.

Andere verificatiemethoden

Signicat biedt diverse andere methoden voor identiteitsverificatie zoals het scannen van documenten, gezichtsherkenning en live videodetectie, inclusief oplossingen van derden. Dit verzekert u van een hoog beveiligingsniveau en draagt bij aan het klantvertrouwen.

Voor ontwikkelaars

Ga naar onze developers site voor meer (technische) informatie over onze oplossingen en API’s.

Neem contact op

Heeft u aanvullende informatie nodig? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.