28 november 2019: SIDN Connect 2019

 

Op donderdag 28 november 2019 vindt de derde editie van SIDN Connect plaats bij de KNVB Campus in Zeist. Op deze dag brengen we relaties vanuit SIDN, Signicat en SIDN fonds samen op 1 dag. We beloven u een dag vol inspiratie, interessante connecties en nieuwe ideeën. Zorg dat u deze dag niet mist!

 

Een greep uit de sessies tijdens SIDN Connect 2019:

 

 

 

Wet digitale overheid
De Wet digitale overheid heeft als doel om het veilig en betrouwbaar inloggen bij de (semi-)overheid te regelen. Met veilig en betrouwbaar inloggen bedoelen we dat burgers en bedrijven over publieke én private elektronische identificatiemiddelen (eID’s) beschikken die betrouwbaarder zijn dan het huidige DigiD. Deze identificatiemiddelen geven publieke dienstverleners meer zekerheid over iemands identiteit. De Tweede Kamer behandelt deze wet momenteel. Wat houdt de wet precies in? En welke impact kan dit hebben? Barbera Veltkamp, wetgevingsjurist bij het ministerie van BZK, praat u bij.

 

Management s*cks: how to scale your business without managers
Mark Vletter startte meerdere b2b-bedrijven in de internet- en telecomsector, waarvan een aantal al jaren tot de snelstgroeiende technologiebedrijven van Europa behoren. Gelijkwaardigheid vormt daarbij de rode draad en komt onder andere tot uiting in de manier van organiseren; alle bedrijven werken zonder management en functies en zijn daarmee volledig zelfsturend. Hoe werkt dit in de praktijk?

 

Bekijk het volledige programma op: events.sidn.nl/sidnconnect

 

Praktische informatie

Datum: 28 november 2019

Tijdstip: Inloop vanaf 10.00 uur

Locatie: KNVB Campus (trainingscentrum)
Woudenbergseweg 56,
3707 HX Zeist

Kosten: Gratis