Eenvoudige oplossingen voor complexe uitdagingen

Wie is Signicat

De digitalisering leidt wereldwijd tot steeds meer online identificatie- en inlogmogelijkheden. De uitdagingen op het gebied van online identificatie zijn complex. Privacy, beveiliging, regelgeving, technische beperkingen en gebruikersgemak zijn soms lastig met elkaar te combineren. Signicat is als geen ander in staat om u hierbij te ondersteunen.

 

Signicat is een leverancier van online identificatie-infrastructuur die organisaties, sectoren en landen verbindt.

 

Signicat, opgericht in 2007, is een toonaangevende leverancier van vertrouwde digitale identiteitsdiensten in heel Europa. Door het meest uitgebreide digitale identiteitsplatform op de markt te bieden, stimuleren we innovatie, versnellen we digitaal zakendoen en ondersteunen we de volledige digital identity lifecycle. Sinds maart 2020 hebben we de krachten gebundeld met Connectis, de Nederlandse specialist op het gebied van identificatie, authenticatie en Identity & Access Management.

Gezamenlijk bieden wij het meest uitgebreide portfolio aan identiteitsverificatie- en authenticatieoplossingen in de wereld. Ons platform ondersteunt het volledige identiteitstraject, van identificatie en onboarding door inloggen en toestemming geven tot en met het ondertekenen van juridisch geldige overeenkomsten. Onze oplossingen maken het mogelijk dat uw klanten inloggen met DigiD, eHerkenning, iDIN en vele andere inlogmiddelen en zich identificeren met een geldig identiteitsbewijs. Met een centrale verbinding zorgen wij ervoor dat uw klanten zo gemakkelijk en veilig mogelijk toegang krijgen  tot uw online diensten en overeenkomsten ondertekenen over de grenzen heen.

In Nederland gebruiken meer dan 350 organisaties onze gecertificeerde makelaar voor het online identificeren van meer dan 14 miljoen gebruikers. Ruim 65.000 organisaties maken gebruik van onze software en eHerkenningsmiddelen voor het veilig inloggen bij publieke en private diensten. 70 procent van alle transacties binnen eHerkenning loopt via de software en infrastructuur van Signicat.

Voor meer informatie over onze identity oplossingen, ga naar:

Signicat Identity Broker | eHerkenningsmiddelen

Werken bij Signicat

Wij doen coole dingen die ook nuttig zijn

Signicat is een platte organisatie met een internationaal gediversifieerd team. De zelfsturende aanpak moedigt iedereen aan om het initiatief te nemen om veilige en mooie producten te bouwen. Wij bieden creatieve vrijheid, eerlijkheid en een ambitieuze, positieve sfeer met veel slimme collega’s.

Ons team bestaat uit mensen met diverse achtergronden, nationaliteiten en loopbaanervaringen, maar we hebben allemaal hetzelfde doel: Signicat het beste bedrijf maken dat het kan zijn.

Als je bij Signicat werkt, werk je aan ons identity-as-a-service platform. Onze software bereikt miljoenen eindgebruikers en zijn ‘mission critical’ voor veel van onze grote klanten. We hebben nog veel meer coole producten en features om te bouwen. Daarom zijn we op zoek naar briljante developers en de beste commerciële mensen. Kom bij ons team!

Bekijk onze Carrière pagina voor meer informatie, achtergronden en vacatures.

Onze Missie

¨Wij verbinden mensen en organisaties op een veilige en eenvoudige manier.¨

Volg marktleiders in hun succes

Signicat ondersteunt meer dan 1.000 bedrijven en vervult een bedrijfskritische rol in de infrastructuur van honderden financiële dienstverleners, verzekeraars, pensioenfondsen, zorginstellingen, gemeenten, provincies, ministeries en andere private en overheidsinstanties.

Neem contact op

Telefoon

Signicat Algemeen
+31 88-012 02 22

Maandag tot vrijdag
9:00 tot 17:30 uur

Sales
+31 88-012 02 80

We-ID eHerkenning klantenservice
+31 85-023 93 30

Maandag tot vrijdag
9:00 tot 16:30 uur

E-mail

Algemeen:
info-nl@signicat.com

Sales:
Contactformulier

Technical support Identity Broker, eHerkenningsmakelaar en CIAM:
Technicalsupport@signicat.com

Technical support Identity Hub, Identiteitsverificatie, Veilige authenticatie, Elektronisch ondertekenen:
Contact support

Locaties

Nederland
Weena 327-329, Rotterdam
Google Maps

Roemenië
Halelor nr. 7 sector 3 Bucharest
Google Maps

Kamer van Koophandel 24444001 Rotterdam
BTW NL819935177B01

Post

Signicat
Postbus 975
3000 AZ  Rotterdam

We-ID eHerkenning 
We-ID
Postbus 18
8200 AA Lelystad

Let op: Dit postbus adres is niet geschikt voor koeriersdiensten, neem hiervoor contact op met de eHerkenning klantenservice.

Certificeringen

Veiligheid en continuiteit zijn onze hoogste prioriteit en daarom worden onze software en processen onafhankelijk gecontroleerd en gecertificeerd.

Security

Wij leveren een bedrijfskritisch onderdeel van de IT infrastructuur van onze klanten. Wij werken daarom continu aan de veiligheid van onze infrastructuur.

Standaarden

We ondersteunen – en dragen bij aan – standaarden om compatibiliteit te verbeteren en om afhankelijkheid van één leverancier te voorkomen.

Voorwaarden

Onze voorwaarden beschrijven de wederzijdse rechten en plichten die noodzakelijk zijn om op een veilige manier met elkaar samen te werken.