Veilig en snel uw verbindingen configureren in MySignicat (voorheen MyConnectis)

.
Gepubliceerd op: 9 september 2019

 

Met trots lanceren wij MySignicat (voorheen MyConnectis). Dit is de veilige en gebruiksvriendelijke selfserviceomgeving voor het beheer van de Signicat Identity Broker.

 

Dienstverleners kunnen in MySignicat bijvoorbeeld de verbindingen met de broker opzetten en configureren, of nieuwe identityproviders aansluiten. Ook de configuratie van multifactorauthenticatie verloopt via MySignicat. “Wij maken ingewikkelde processen eenvoudig en overzichtelijk, door klanten via een selfserviceomgeving meer controle te geven”, vertelt Jeroen de Bruijn, CCO van Signicat. “Met uiteraard altijd de mogelijkheid om een beroep te doen op een medewerker van Signicat.”

“Wij maken ingewikkelde processen eenvoudig en overzichtelijk, door klanten via een selfserviceomgeving meer controle te geven”

Signicat voorziet het portaal continu van nieuwe mogelijkheden. Binnenkort biedt MySignicat  ook inzicht in verschillende statistieken, zoals het aantal transacties per identityprovider en per dienstverlener. Daarnaast wordt het mogelijk om in deze selfserviceomgeving certificaten te beheren. De Bruijn: “Onze specialisten breiden de functionaliteit van MySignicat continu uit. Security – en dus een veilige softwareontwikkeling – staat daarbij altijd centraal. Securitychecks zijn in alle processen ingebouwd, van softwareontwerp tot en met de productie en implementatie.”

Interesse in MySignicat?

Maakt u al gebruik van de Signicat Identity Broker, of van de Signicat eHerkenningsmakelaar? Of bent u nog niet aangesloten en heeft u interesse om MySignicat te gebruiken voor het configureren van uw verbindingen? Neem dan contact op met ons om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Meer informatie over beheerportaal MySignicat