Geavanceerde authenticatie van uw klanten en gebruikers

Multi-factor, veilige authenticatie-oplossingen voor digitale identiteiten

Een geavanceerde oplossing voor elektronische ondertekening

Elektronische handtekeningen maken het mogelijk om online juridisch bindende overeenkomsten af te sluiten.

Deze ondertekende documenten kunnen vervolgens snel en efficiënt bij de juiste partijen worden afgeleverd. Dit maakt papieren processen overbodig, zorgt voor een hoge mate van transparantie en traceerbaarheid, is veel minder foutgevoelig en is zeer gebruiksvriendelijk. 

De voordelen van elektronisch ondertekenen voor enterprises

Authenticatie over de grenzen heen

Onze oplossingen zijn te koppelen met ruim 20 nationale eID-systemen. Dit houdt in dat uw klanten kunnen inloggen met een inlogmiddel naar keuze. Zo biedt Signicat een ongeëvenaard niveau van zekerheid over de gebruiker en tegelijkertijd een optimale klantervaring.

Social logins

We ondersteunen de populairste social logins zoals Facebook, Google en LinkedIn en kunnen deze integreren in uw dienstverlening. Hierdoor kunnen klanten inloggen met hun bestaande profielen, zonder dat ze een nieuw account hoeven aan te maken.

Mobiele authenticatie

We bieden oplossingen voor mobiele authenticatie die in uw apps ingebouwd kunnen worden voor een naadloze authenticatie en multifactorauthenticatie.

Uitbreidingsopties

Mocht u onregelmatigheden constateren in het gedrag van gebruikers, dan kunt u aanvullende authenticatie toevoegen, zoals biometrische beveiliging of e-mailverificatie.

MobileID

Via MobileID kunnen dienstverleners een gebruiksvriendelijke inlogervaring creëren met behulp van vingerafdruktechnologie. Tegelijkertijd biedt de oplossing het vereiste beveiligingsniveau voor transacties en andere gevoelige handelingen. U kunt authenticatie met vingerafdruk inzetten voor gebruik in de app zelf, maar ook als tweede factor bij online authenticatie. Maar MobileID is meer dan biometrie. Deze oplossing zorgt ervoor dat apparaten zijn gebonden aan de gebruikers, wat het beveiligingsniveau verder verhoogt.

Vertrouwen is cruciaal

Het vertrouwen van uw klanten is goud waard. Zij moeten altijd op een veilige manier zaken met u kunnen doen – en andersom. Signicat biedt u verschillende geavanceerde authenticatieoplossingen om digitaal vertrouwen met uw klanten op te bouwen. We ondersteunen een breed scala aan eID’s, onze oplossingen werken met meerdere apparaten en we bieden flexibele ondersteuning.

Multifactorauthenticatie

Met multifactorauthenticatie (MFA) moet een klant meerdere inlogmiddelen overleggen. Zo krijgt u extra zekerheid dat de klant daadwerkelijk is wie hij beweert te zijn. MFA beperkt het risico op fraude en cybercriminaliteit. Ook schept het vertrouwen bij de klant. Bij Signicat kunt u kiezen uit verschillende opties voor MFA, zoals:

Mail OTP

Hardwaretokens

Smartcards

Videobewaking

Voor ontwikkelaars

Ga naar onze developers site voor meer (technische) informatie over onze oplossingen en API’s.

Neem contact op

Heeft u aanvullende informatie nodig? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.