Wereldwijde identificatie - Waar en wanneer u maar wilt

Wat kan de Signicat Identity Broker voor uw organisatie betekenen?

Probeer nu gratis de Signicat Identity Broker

Met onze Identity Broker Trial kunt u zelf Service Providers en authenticatiemethodes configureren of nieuwe Identity Providers toevoegen. Interesse?

Probeer nu gratis de Signicat Identity Broker

Met onze Identity Broker Trial kunt u zelf Service Providers en authenticatiemethodes configureren of nieuwe Identity Providers toevoegen. Interesse?

30+ eID’s via één verbinding

Voorzie in behoeften van uw klanten, gebruikers of werknemers op een veilige en efficiënte manier. Nu en in de toekomst.

Bundel de krachten

Combineer de Identity Broker met onze Signing oplossingen, Document Scanning of Lookup Services en kom tot de meest geavanceerde totaaloplossingen.

Altijd up to date

De broker wordt continu verrijkt met nieuwe eID’s en aanvullende services.

Signicat Identity Broker

Steeds meer dienstverlening is online. Maar hoe weet u zeker dat het inderdaad de klant is die inlogt? Een eenvoudig beheer van online identiteiten was nog nooit zo belangrijk. De Signicat Identity Broker laat uw klanten makkelijk en veilig inloggen met een online identificatiemiddel naar keuze. Ontsluit met één verbinding diverse inlogmiddelen die u meer zekerheid bieden over de identiteit van de gebruiker.

Eén verbinding voor de ontsluiting van talloze eID’s

Signicat heeft het grootste aanbod van internationaal erkende elektronische identificatiemiddelen voor uw klanten, gebruikers of cliënten. Koppel optimale gebruikerservaring aan maximale zekerheid. Verleen een veilige toegang tot uw online dienstverlening, waar en wanneer u maar wilt.

Bundel de krachten van de Identity Broker met onze Signing oplossingen, Document Scanning- of Lookup Services

Ga voor nog meer zekerheid over de identiteit van uw klanten of gebruikers. Signicat beschikt over (aanvullende) oplossingen om te controleren of een persoon is wie hij of zij claimt te zijn.  Combineer de Identity Broker met onderstaande verificatiemiddelen om tot krachtige totaaloplossingen te komen conform AML of KYC/CDD richtlijnen.

  • Registeropzoekingen
  • Document Scanning
  • Gezichtsherkenning
  • Live Videodetectie

U kunt de Signicat Identity Broker toepassen binnen uw onboardingsproces maar ook bij het digitaal ondertekenen van rechtsgeldige overeenkomsten. De broker wordt continu verrijkt met nieuwe eID’s en te combineren services. Hierdoor kunt u altijd gebruik maken van de meest geavanceerde oplossingen op de markt.

prioritising trust

Helder en Overzichtelijk - Volledige controle met beheerportaal MySignicat

Nieuwe eID’s koppelen? Met het MySignicat beheerportaal regelt u dit helemaal zelf.

Technische functionaliteiten en specificaties

Meer informatie over de Signicat adapters en technische functionaliteiten vindt u op onze Developers pagina.