Signicat Adapter

Eenvoudig applicaties aansluiten op de Signicat Identity Broker.
Bekijk wat de Signicat Adapter voor u kan betekenen.

Applicaties aansluiten op de Signicat Identity Broker

Met de Signicat Adapter kan elke dienst aan de Signicat Identity Broker gekoppeld worden. Dit doen we door de verbinding als het ware te integreren in de applicatie. Zo maken we het opzetten van een verbinding tussen uw online dienstverlening en verschillende identity providers nog eenvoudiger. De Signicat Adapters zijn beschikbaar voor web in een JAVA-, Microsoft .NET, PHP-variant en onze mobiele adapters in een iOS en Android-variant.

Eenvoudige implementatie

Met de Signicat Adapters nemen wij u veel programmeerwerk uit handen. U krijgt van ons alles wat u nodig heeft om applicaties aan te sluiten op de Signicat Identity Broker.

Gegarandeerde werking

De adapter die u van ons ontvangt, is gegarandeerd compatibel met de Signicat Identity Broker. En blijft dat ook.

Soepel updateproces

Voor gebruikers van de Signicat Adapters is de beheerlast minimaal. Wij ontfermen ons continu over een goede werking van de adapter.

Gratis te gebruiken

Wij stellen de Adapters volledig gratis beschikbaar in combinatie met de Signicat Identity Broker. Dit is inclusief support bijbehorende documentatie, een configuratiesysteem en een eenvoudige demo-applicatie.

Bewezen veiligheid

Security staat bij Signicat altijd centraal. In onze processen zijn securitychecks in alle stappen ingebouwd: van ontwerp tot en met productie en implementatie van onze software en adapters.

Security Assertion Markup Language

SAML is een communicatieprotocol, een set van afspraken en regels om authenticatie en autorisatie tussen systemen te realiseren. Het is een op XML-gebaseerde standaard voor de berichten die worden uitgewisseld.

SAML-protocol

Om een dienst op de Signicat Identity Broker aan te sluiten, is het van belang dat uw systeem het SAML-protocol ondersteunt. Indien uw systeem SAML niet ondersteunt en u wilt de implementatie zelf verzorgen, brengt dit de nodige uitdagingen met zich mee:

De implementatie is complex

Het SAML-protocol is zeer omvangrijk en daardoor lastig te implementeren. De vele verschillende opties binnen het protocol en de verschillende manieren om hetzelfde voor elkaar te krijgen, dragen bij aan deze complexiteit.

Een eigen implementatie verhoogt de beheerlast

Na de implementatie van het SAML-protocol hebben de applicatie-beheerders er een taak bij. Zij moeten niet alleen de functionaliteit van de applicatie beheren, maar ook het protocol.

Een verkeerde implementatie introduceert veiligheidsrisico’s

Door de implementatie van het SAML-protocol zet u een verbinding voor de authenticatie op. Die moet veilig zijn. Als de SAML-implementatie onvolledig of incorrect is, brengt dit veiligheidsrisico’s met zich mee.

Probeer nu gratis de Signicat Identity Broker

Met onze Identity Broker Trial kunt u zelf Service Providers configureren, Identity Providers toevoegen en de authenticatiemethodes van uw gebruikers configureren. Geïnteresseerd geraakt?