Nieuwe naam en website voor onze eHerkenningsmiddelen

.
Gepubliceerd op: 7 februari 2019

 

Als erkend aanbieder van eHerkenning helpen we organisaties al 10 jaar met eHerkenningsmiddelen van alle niveaus. Dat gaan we ook niet veranderen. Wat we wél gaan veranderen is onze naam. Binnenkort leveren wij eHerkenningsmiddelen onder de naam We-ID. Met trots lanceren wij onze nieuwe website, die volledig gewijd is aan eHerkenningsmiddelen.

Voor onze producten en diensten op het gebied van Identity & Accesmanagement, evenals onze eHerkenningsmakelaar en Signicat Identity Broker verandert er niets, ook de naam niet. Deze blijven wij aanbieden vanuit Signicat.

De reden dat wij een nieuwe naam hebben gekozen voor de eHerkenningsmiddelen, is dat wij onze klanten beter willen bedienen met een eigen merk, eigen benadering en eigen website. We-ID heeft dan ook de ambitie om het aanvragen of wijzigen van eHerkenningsmiddelen makkelijker en sneller te maken.

Alleen de naam van onze eHerkenninsmiddelen verandert

We veranderen alleen onze naam en hoe we eruit zien. Onze eHerkenningsmiddelen en de bijbehorende voorwaarden blijven dus gewoon hetzelfde. Ook onze tarieven en juridische entiteit veranderen door de naamswijziging niet.

U gaat onze nieuwe naam en het nieuwe logo in de komende weken in al onze communicatie tegenkomen. Zoals in onze mails, website en voorwaarden. Waar klanten tot op heden inloggen met een Signicat eHerkenningsmiddel, selecteren zij binnenkort in het eHerkenningsinlogscherm ‘We-ID (voorheen Signicat)‘.

 

We-ID maakt inloggen met eHerkenning makkelijker

Wat we wél veranderen, is dat we het onze klanten graag makkelijker maken. Dat betekent dat zij bij We-ID o.a.:
✔ sneller eHerkenningsmiddelen aanvragen of wijzigen
✔ alle informatie die te maken heeft met eHerkenning overzichtelijk op We-ID.nl vinden
✔ als beheerder, via de We-ID beheermodule altijd zelf online de machtigingen van zichzelf en medewerkers centraal regelen. Beheerders kunnen machtigingen toevoegen, wijzigen, beëindigen, schorsen, activeren of verlengen.

Benieuwd naar We-ID?

Bent u benieuwd hoe We-ID eruit ziet? Neem dan alvast een kijkje op de We-ID website.

Meer informatie over We-ID en de naamswijziging