Developers

Je bent hier:

Sluit uw online diensten gemakkelijk aan. Op deze pagina vindt u een overzicht van de belangrijkste documentatie. U kunt ook direct onze documentatiepagina bekijken.

Probeer nu gratis de Signicat Identity Broker

Met onze Identity Broker Trial kunt u zelf Service Providers configureren, Identity Providers toevoegen en de authenticatiemethodes van uw gebruikers configureren. Geïnteresseerd geraakt?

Developers

Ga naar onze developerspagina's voor meer (technische) informatie over onze oplossingen en API’s. Op deze pagina's vindt u een overzicht van de belangrijkste handleidingen en andere documentatie: onze release notes, de Signicat SDK, het aansluiten van uw applicatie, MySignicat, API's en testing toolkit.

Identity Broker
eHerkenningsmakelaar
CIAM
Identity Hub
Identiteitsverificatie
Geavanceerde authenticatie
Elektronisch ondertekenen
Sign Portal
Technical Support

Eenvoudig koppelen met de Signicat Adapters

De Signicat Identity Broker vormt de schakel tussen uw online dienst(en), uw klanten en verschillende identityproviders.

Uiteraard heeft de applicatie waarop uw klanten inloggen – zoals een online dienst – dan wel een verbinding nodig met onze broker.

De Signicat Identity Broker werkt met de internationale protocollen zoals SAML 2.0 en Open ID Connect. Onze adapters zijn beschikbaar in .NET, Java en PHP. Daarnaast bieden wij mobiele adapters voor Android en iOS. Met de adapters van Signicat regelt u de aansluiting eenvoudig, veilig en snel.

Werken bij Signicat

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij Signicat zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog.