Continuïteit dienstverlening Signicat (voorheen Connectis)

.
Gepubliceerd op: 19 maart 2020

 

De afgelopen week heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Signicat houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt hierbij de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM.

Maatregelen

Het managementteam van Signicat (voorheen Connectis) heeft maatregelen genomen. Hierbij zijn zowel de richtlijnen van de Rijksoverheid en RIVM als de continuïteit van onze dienstverlening de belangrijkste uitgangspunten.

  • Medewerkers van Signicat (voorheen Connectis) werken zoveel mogelijk vanuit huis
  • Fysieke afspraken worden in overleg verplaatst of vinden op afstand plaats.

Signicat (voorheen Connectis) heeft als IT bedrijf alle benodigde faciliteiten en tools om onze dienstverlening veilig vanuit huis voort te zetten. Denk hierbij onder meer aan onze telefonische bereikbaarheid, veilige netwerkverbindingen en faciliteiten voor het op afstand samenwerken en overleggen.

Daarnaast heeft het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties onze dienstverlening als onmisbaar voor vitale digitale processen aangemerkt. Dit betekent dat kinderen van onze medewerkers in aanmerking komen voor kinderopvang.

Borging continuïteit dienstverlening

Wij zorgen ervoor dat de continuïteit van onze vitale voorzieningen en dienstverlening voor uw online diensten gewaarborgd blijft.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met uw vaste contactpersoon of mail naar sales@siginicat.com.

Heeft u een eHerkenningsmiddel van We-ID (voorheen Signicat)? Bekijk dan welke aanvullende preventieve maatregelen wij nemen bij We-ID