MyOwnIdP

Je bent hier:

Bied uw klanten een veilige en gebruiksvriendelijke ‘mijn-omgeving’ met MyOwnIdP van Signicat.

Probeer nu ook gratis de Signicat Identity Broker

Met onze Identity Broker Trial kunt u zelf Service Providers configureren, Identity Providers toevoegen en de authenticatiemethodes van uw gebruikers configureren. Interesse?

Probeer nu ook gratis de Signicat Identity Broker

Met onze Identity Broker Trial kunt u zelf Service Providers configureren, Identity Providers toevoegen en de authenticatiemethodes van uw gebruikers configureren. Geïnteresseerd geraakt?

MyOwnIdP: Veilig toegang tot uw online diensten

Versterk de relatie met uw klanten middels een eigen inlogsysteem.

Signicat biedt met MyOwnIdP een gebruiksvriendelijk inlogsysteem dat volledig naar eigen smaak kan worden ingericht. Met MyOwnIdP regelt u het allemaal veilig en snel, zonder zelf inlogsystemen te hoeven beheren.

Een eigen inlogsysteem – Voordelig voor beide partijen

  • Uw klanten zijn gewend aan inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord. Dit proces voelt voor hen veilig en vertrouwd aan.
  • Een eigen account versterkt de relatie tussen de aanbieder en afnemer van een dienst. Inloggen met bijvoorbeeld een social-account wordt nog weleens als onpersoonlijk ervaren.
  • De gebruiker heeft de volledige controle over het account dat hij bij de dienstverlener aanmaakt.
  • Ook als dienstverlener behoudt u de controle over de accounts, en over de attributen die de gebruiker van uw dienstverlening met u deelt.
  • Extra identiteitszekerheid? U schakelt gemakkelijk multifactorauthenticatie in!

Kies voor Signicat MyOwnIdP

Als dienstverlener heeft u mogelijk een eigen inlogsysteem voor authenticatie van gebruikers aan de hand van gebruikersnaam en wachtwoord. Of om het inloggen met behulp van X.509-certificaten mogelijk te maken.

Een dergelijk systeem brengt echter de nodige beheerlast en complexiteit met zich mee. Met MyOwnIdP biedt Signicat een veilig, flexibel en schaalbaar alternatief. MyOwnIdP maakt van iedere dienstverlener een ‘identityprovider’ (IdP).

Als dienstverlener heeft u controle over het gehele proces, zonder afhankelijk te zijn van een derde partij. Configureer myOwnidP via het MySignicat beheerportaal, waar u ook eenvoudig andere eID’s kunt ontsluiten. Signicat zorgt ervoor dat MyOwnIDP altijd beschikbaar en up-to-date is. Daar heeft u verder weinig omkijken naar!

De kracht van MyOwnIdP

Alle voordelen op een rij

  • Minimale beheerlast
  • Bewezen veiligheid
  • Centrale configuratie
  • Extra zekerheid met 2e-factor

Signicat is de specialist op het gebied van online identificatie. Voor veel organisaties is dit een bedrijfskritische voorziening. Onze specialisten werken daarom doorlopend aan de functionaliteit en veiligheid van ons platform.

Wilt u meer weten over Signicat MyOwnIdP?