Signicat Identity and Access Management

Toegangsbeheer snel en eenvoudig geregeld

Signicat Identity & Access Management

Klanten verwachten een online dienstverlening. Ze willen via een persoonlijk portaal uiteenlopende zaken kunnen afhandelen, van het plaatsen van orders of het indienen van reparatieverzoeken tot het afmelden van personen of goederen. Maar voor een effectieve online dienstverlening moet de toegang tot uw applicaties wel ‘gewoon altijd werken’.
Bij toegangsbeheer komt het nodige kijken. Denk aan het onboarden (registreren) van nieuwe gebruikers, het toekennen van gebruikersrechten en het automatisch deactiveren van accounts na een periode van inactiviteit. Met Signicat Identity & Access regelt u dit eenvoudig en snel.

De voordelen van Signicat Identity & Access Management

  • Eenvoudig ‘onboarden’ van nieuwe gebruikers.
  • Centraal beheer van autorisaties (gebruikersrechten).
  • Gedelegeerd gebruikersbeheer.
  • Gemakkelijk koppelen van verschillende inlogmiddelen.
  • Mogelijkheden voor multifactor-authenticatie (MFA) middels SMS-code of TOTP
  • Uitgebreide auditmogelijkheden.

IAM - Powered by Signicat

Signicat IAM biedt alles wat u nodig heeft voor het beheer van identiteiten, gebruikers en autorisaties. Zo krijgt u hulp bij het onboarden van nieuwe gebruikers en het toekennen van rechten per gebruiker of organisatie. Signicat voorziet onder andere in een eenvoudig proces voor wachtwoordherstel, inlogschermen in meerdere talen en de mogelijkheid om een inlogmiddel naar keuze te gebruiken. Het resultaat? Een hogere tevredenheid van uw klanten of gebruikers.

CIAM is gekoppeld aan de Signicat Identity Broker. Hierdoor kunt u gemakkelijk (nieuwe) applicaties koppelen en alle ontsloten inlogmiddelen beheren via het MySignicat-beheerportaal.

Nieuwe inlogmiddelen toevoegen en beheren? Kijk voor de mogelijkheden en informatie over alle inlogmiddelen bij Signicat Identity Management.

MyOwnIdP

U wilt uw klanten of andere gebruikers een veilige mijnomgeving bieden. Een eigen inlogsysteem met gebruikersnaam en wachtwoord voelt persoonlijk aan en versterkt bovendien de relatie met uw klanten!

prioritising trust
Signicat-Mobile-ID-for-your-apps

Veilig mobiel inloggen

Zo koppelt u eenvoudig mobiele applicaties
Voor Signicat is het koppelen van mobiele applicaties dagelijkse kost. Onze mobiele adapters voor iOS en Android maken de implementatie nog eenvoudiger. Meer weten over hoe Signicat u helpt om mobiele applicaties te ontsluiten?

Extra zekerheid met multifactorauthenticatie

Voor elke dienstverlener is het cruciaal om de identiteit van klanten met zekerheid vast te kunnen stellen. De traditionele combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord volstaat in veel gevallen niet meer. Signicat biedt daarom twee verschillende opties voor MFA: sms-codes en Time-based One-Time Password (TOTP).

Multi-factor-authentication-to-meet-PSD2-requirements