Op 12 november 2018 vindt de Govtech Summit plaats, gesteund door de Franse president Emmanuel Macron, burgemeester van Parijs Anne Hidalgo en de Europese Commissie.  De Summit brengt Europese leiders en innovators bijeen om te onderzoeken hoe nieuwe technologieën publieke diensten kunnen verbeteren.

 

Onderwerpen rond security, internationale ontwikkelingen, e-government en identity

Ruim 90 internationale sprekers behandelen onderwerpen rond security, internationale ontwikkelingen, e-government en identity. De Summit is onderdeel van de Paris Digital Week.

Op de Govtech Summit worden publieke diensten opnieuw bekeken, waarbij overheden een veelvoud aan technische mogelijkheden en informatie tot hun beschikking hebben en nieuwe manieren kunnen gebruiken om betere, efficiëntere en meer burgergerichte diensten kunnen leveren.

 

Vanuit Connectis

Connectis heeft inmiddels ruim 100 gemeenten aangesloten op de infrastructuur van eIDASEsther Makaay en Ellen Breugem van Connectis presenteren tijdens Govtech de opzet en resultaten van het project ‘eIDAS 2018’, dat in samenwerking met de Europese Commissie is uitgevoerd. Ook delen zij ervaringen rond eIDAS.

 

Praktische informatie

Evenement: Govtech Summit

Locatie: Hôtel de Ville, Parijs

Datum: 12 november 2018

Meer ​informatie ​over ​eIDAS

Meer ​informatie ​over ​eIDAS vindt ​u ​op: signicat.com/eidas