Seminar van Esther Makaay, eID specialist bij Connectis: COMPLIANCE – Identity Management

 

Na de succesvolle eerste editie in 2018 krijgen ICT professionals wederom de unieke kans om op Nyenrode hun kennis op het gebied van Strategie, Marketing, Compliance en Sales bij te werken! In iets meer dan een halve dag worden de deelnemers weer helemaal bijgespijkerd door professionele docenten. Het centrale thema van 2019 is Digitale Identiteit.

 

Vanuit haar rol als eID Specialist bij Connectis heeft Esther Makaay een zeer brede visie, kennis en betrokkenheid op het onderwerp digitale identiteiten. In dit college zal zij ingaan op de kennis die elke publieke en private organisatie moet hebben op het gebied van Identity Management en de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Wat zijn de huidige technieken en hoe pas je die toe is één ding, maar vooral zal zij laten zien waar de kansen liggen.

 

“Identity is de fundering onder alle security en access-management van een organisatie. Wie dit onderwerp enkel ziet als compliancy-vereiste, mist de boot op het gebied van marketing, sales en strategie.”

 

Naast het seminar over compliancy in identity management bevat het programma diverse seminars gericht op innovatie, marketing, sales en strategie.

 

Programma:
11.00 Intake, ontvangst en lunch
12.15 Opening: Dr. lr. Ralph Rousseau
12.30 Proloog
13.00 Strategie: Dr. lr. Wolter Lemstra
14.00 Marketing: Han Peekel
15.00 Compliance: Esther Makaay
16.00 Sales: Ton Peter Spaapen
17.00 Quick Examination
17.30 Borrel op Neelie Kroes-Plein
18.30 Einde ICT College

 

Praktische informatie

Evenement: ICT College

Locatie: Business University Nyenrode

Datum: 12 juni 2019

Kosten: €249,00